Nieuws

16 January, 2020

Klik hier om onze valentijnsmenu te bekijken.

Voorgerecht
Brunoise van vijgen, gedroogde veenbessen, hazelnoot en appel met lauw geitenkaasje

Hoofdgerecht
Op vel gebakken parelhoenfilet, archiducsaus, peultjes, wortelen en kroketjes

Dessert
Valentijns dessert van de Chef

Koffie

08 January, 2020

Klik hier om de nieuwe seizoensmenu te ontdekken.
(Vanaf 17/01/2020)

Aperitief met hapjes
Cava, kirr, witte- en rode porto, witte- en rode martini, sherry, pineau de charentes of alcoholvrij aperitief

Voorgerecht
Vitello Tonato
of
Duo rivierkreeft- en zalmkroket

13 November, 2019

Klik hier om onze Kerstmenu te bekijken.

Aperitief met hapjes
Glas champagne of fruitsap

Voorgerecht
Duo van zalm- en rivierkreeftkroket

Soep
Romige tomatensoep van Coeur de Boeuf

Hoofdgerecht
Steak Rossini
(ganzenlever, champignons en madeirasaus)

22 October, 2019

Klik hier om de Herfstmenu te ontdekken.

Verkrijgbaar vanaf 25/10/2019.

Aperitief met hapjes
Cava, kirr, witte- en rode porto, witte- en rode martini, sherry, pineau de charentes of alcoholvrije aperitief.

Voorgerecht
Duo van wildpastei, rozijnentoast, mangochutney
of
Duo van wildkroket